ARAŞTIRMACI, KOLEKSİYONER YAZAR KEREM ATILMAZ OKULUMUZDA!

HABERLER

ARAŞTIRMACI, KOLEKSİYONER YAZAR KEREM ATILMAZ OKULUMUZDA!

Araştırmacı, koleksiyoner yazar Kerem Atılmaz'ın hayatını adadığı geniş koleksiyonu okulumuzda sergilendi. TFF Süper Lig’de spor yöneticisi olan konuğumuzun yazdığı "Korkusuzlar" kitabı; 1914 yılında Birinci Dünya Savaşında Çanakkale cephesinden başlayarak Milli Mücadele’nin Cumhuriyetle taçlandığı 1923 yılına kadar Anadolu’nun bağrından çıkan, zor şartlarda inanılması güç mücadele örnekleri sergileyen, imkansız bir savaşa girişmiş adı sanı bilinmeyen kadın, erkek, er, komutan, mebus, memur yirmi beş isimsiz kahramanın hatıralarını yad ederken geçmişin hatıralarından birer ibret vesikası sunuyor hepimize.
Okulumuzda sergilemek için birinci Dünya Savaşı ile Cumhuriyet'in ilanı arasından asırlık objeler ile gelen yazarımız; öğle arasında tarih ile ilgilenen öğrencilerimizle bu konular üzerine sohbet ettikten sonra imza töreni ile günü sonlandırdı.
Yazarımıza ve ilgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
ARAŞTIRMACI, KOLEKSİYONER YAZAR KEREM ATILMAZ OKULUMUZDA! Detay

DİĞER HABERLER

ÖĞRENCİMİZ BERKAY AKSOY'UN "İKLİM ELÇİSİ OLUYORUZ" KONULU SUNUMU

ÖĞRENCİMİZ BERKAY AKSOY'UN "İKLİM ELÇİSİ OLUYORUZ" KONULU SUNUMU

100. Yılında Cumhuriyet ve Eğitim teması ile Ülker Yörükoğlu Bilsem tarafından Denizli'de gerçekleştirilen Bilsem 3. Sosyal Bilimler ve Çocuk Kongresi'nde "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birer İklim Elçisi Oluyoruz" konulu bildirisini sunan 6. sınıf öğrencimiz Berkay Aksoy'u ve Bilsem danışman öğretmeni Elif Karademir'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

KEŞFET
KÜÇÜK KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

KÜÇÜK KIZ VOLEYBOL TAKIMIMIZDAN GÜZEL BAŞLANGIÇ

22 Kasım tarihinde start alan Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği müsabakalarında temsilcimiz, oynadığı oyun ve verdiği mücadele ile camiamızı sevince boğdu. Henüz yeni kurulmuş ve kısıtlı süre çalışma imkanı bulmuş olmalarına rağmen, çok iyi bir performans sergileyen ekibimiz grup elemelerinde çıktığı 3 maçın 2'sini kazandı. İlk maçın heyecanı ile Özel Çağdaş Koleji karşısında 2-0 sahadan mağlup ayrılan kızlarımız, Gülay Kanatlı Ortaokulunu 2-0; Özel Gelişim Koleji'ni de 2-1 mağlup ederek yoluna devam ediyor. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ferhat Ertaş nezaretinde çalışmalarına devam eden takımımız, 13 Aralık'ta, Şehit Halil Durmaz Ortaokulu ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazandığı takdirde çeyrek final biletini cebine koyacak olan küçük kızlarımıza başarılar diliyoruz.

KEŞFET
GENÇ-A ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ DOLUDİZGİN

GENÇ-A ERKEK BASKETBOL TAKIMIMIZ DOLUDİZGİN

Genç Erkek Basketbol Takımımız grup eleme müsabakalarına mağlubiyetle başlayarak kötü bir başlangıç yapmıştı. Daha sonra toparlanarak, oynadığı 3 müsabakadan da galibiyetle ayrılan temsilcimiz yarı finale göz kırptı. Birey Koleji maçını 85-70 kaybeden ekibimiz sırasıyla; Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi'ni 94-43, Özel TED Koleji'ni 95-50 ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 97-79 mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı ve grubunda ikinci sıraya yerleşti. 1 Aralık Cuma günü saat 11.30'da, Fatih Fen Lisesi ile karşılaşacak gençlerimiz müsabakadan galip ayrılmaları durumunda son 4'e kalacaklar. Centilmence mücadele ederek, turnuvada okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Oğuzhan Konya'yı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.

KEŞFET

BİZE ULAŞIN

İLETİŞİM FORMU

Yeni Yol