Eskrimde Yeni Yol Sesleri

HABERLER

Eskrimde Yeni Yol Sesleri

Geçtiğimiz hafta düzenlenen okul sporları eskrim il birinciliği müsabakalarına 6 öğrencimiz ile katıldık ve finalleri kendi içimizde oynayarak kürsüde boşluk bırakmadık.

İlk gün flöre disiplini Genç-B kategorisinde Nehir Ulupınar il 1.si olurken; küçükler kategorisinde Azra Çelik il 2.si oldu.

İkinci gün kılıç disiplini müsabakaları gerçekleşti. 4 sporcu ile katıldığımız yıldız erkekler kategorisinde kürsünün tamamını sporcularımızla doldurduk. Tuna Çulhacı il 1.si, Tan Bulut il 2.si olurken; üçüncülük kürsüsünü Demir Ubay ve Ege Sadıç paylaştı.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor; onları müsabakalara hazırlayan antrenörlerine ve beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Eskrimde Yeni Yol Sesleri Detay

DİĞER HABERLER

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILDÖNÜMÜ TÖRENİMİZ

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 109. YILDÖNÜMÜ TÖRENİMİZ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109.yıl dönümünde, tarih ve kahramanlıkla dolu geçmişimizi anlamak ve gelecek nesillere aktarmak adına, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz muhteşem gösteriyle bir kez daha bir araya geldik.

KEŞFET
Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ

Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ

Pi Günü'nde matematiğin büyüsüne kapıldık ve pi sayısının sonsuzluğunu keşfettik!

KEŞFET
DÖNÜŞTÜRÜP TASARLIYORUM 24'

DÖNÜŞTÜRÜP TASARLIYORUM 24'

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz "Dönüştürüp Tasarlıyorum - RECYCLING and DESIGNING OUR COSTUMES " tasarım yarışmasının bu yıl 4.sünü gerçekleştirdik.

KEŞFET

BİZE ULAŞIN

İLETİŞİM FORMU

Yeni Yol